RM24.00
Fajar Pakeer : Misi Mengejar Si Penakluk Hati
Price RM24.00
Product SKU 03079335230
Brand PENERBITAN FAJAR PAKEER
Reward Points 24
Points Needed 2400
Availability Out Of Stock
Description
Highlight

Dia tidak secantik cinderella. Penampilan dan hidupnya penuh dengan insiden memalukan. Hidup dia, suka hati dialah. Okay, Stop it! Malik masih menjadi tunangnya pun bagai seribu rahmat.

Kehadiran Shazreena di sisi Malik membuatkan Zulaikha merasa terpinggir. Shazreena si Instafamous tu. Shazreena tayang muka acah bangun tidur, beribu likes masuk. Kalau dia? Orang lebih rela deactivate, kut!

Kemunculan tak diduga anak majikannya membuatkan Zulaikha tak senang duduk. Khalif yang sentiasa menjadi penyelamat di saat dia dibuli. Khalif sentiasa ada memberikan Zulaikha semangat melakukan makeover demi memenangi Malik.

Selama ini, dia  menganggap Malik sebagai Prince Charming tetapi kenapa harus Khalif sentiasa hadir menjadi hero tak didendang? Dalam diam, hatinya terusik dengan kehadiran Khalif.

"Do you love me, Khalif?" - SHAZREENA 

"Yes! I do love you, Shazreena Nuraisya." - KHALIF EHSAN

Kenapa Khalif sanggup menjadikannya kambing hitam semata-mata untuk mendapatkan Shazreena?

Semua mahukan dia berubah. Baik, dia akan berubah! Dari seorang gadis yang sentiasa dibuli, dia akan berubah menjadi seorang yang hati kering.

Dapatkah Zulaikha terus menipu dirinya dengan berlagak diva tanpa perasaan?

Cinderella dan Prince Charming sinonim denga ever after. Dia? Kisah dongeng cintanya hanyalah khayalan. Tapi, dia tidak akan mengalah. Misi mengejar si penakluk hati tetap menjadi urusan rasmi selagi nadinya berbisik kata cinta.

 

Misi Mengejar Si Penakluk Hati

Kerana cinta akan terus bernadi selagi adanya dia

Farah Bahazelan

ISBN : 9789838220439

 

 

Reviews (0)
view all
back
0
0 reviews
What's in the box

X1 Fajar Pakeer : Misi Mengejar Si Penakluk Hati